Mozaiëkbuik

jouw mozaiekbuikWil je de mooiste herinnering aan je zwangerschap hebben, dan is dit echt iets voor jou! Als je baby geboren is kun je je haast niet meer voorstellen hoe je buik eruit zag. Door het gipsen van je buik en eventueel je borsten, krijg je een geweldig kunstwerk van je zwangere buik.

Het gipsen duurt zo’n 45 minuten, afhankelijk van de gekozen gipsafdruk. Voor het gipsen van de buik gebruik ik warm water, hierdoor voelt het gipsen aangenaam aan. Je voelt het al gauw hard worden terwijl ik nog druk aan het smeren ben.

Het gipsen gebeurd in principe bij mij thuis, maar als je het prettiger vindt om in je eigen omgeving te zijn, kan ik ook bij jou komen. (op meer dan 30 km van Steenwijk reken ik een km. vergoeding) Ik zorg voor alle materialen die nodig zijn om je buik te gipsen.

Het gipsen werkt het beste als we zonder bh werken. Wil je wel een bh aan, neem dan een oude soft bh mee. Oude kleding is ook aan te raden i.v.m. nat gips.

Het beste resultaat krijg je bij een zwangerschap vanaf zo’n 34 weken. Je moet zelf proberen in te schatten wanneer je buik op z’n mooist is; de buik moet goed zichtbaar en mooi rond zijn, maar de baby moet het liefst nog niet helemaal zijn ingedaald. Voor de ene vrouw zou dit al rond de 30 weken kunnen zijn, terwijl de andere pas bij 37 weken een ronde buik krijgt.De gipsbuik wordt het mooist als je staat, het is daarom wel belangrijk dat je je fit voelt. Eventueel kan de buik ook zittend of liggend gemaakt worden. Het gips is geheel veilig voor jou en de baby.

Als het gips droog en bewerkt is ga ik aan het werk met het mozaïek. De mogelijkheden voor het mozaïeken zijn erg divers. Bijvoorbeeld in de kleuren van de babykamer, met de naam/geboortedatum van het kindje erop, of in de stijl van het geboortekaartje. Er is heel veel mogelijk en alles natuurlijk in overleg. Je buik krijgt een ophangsysteem zodat je het aan de muur kan ophangen.

Na een paar weken kun je ‘jouw buik’ weer bij mij komen ophalen.

Kijk voor meer voorbeelden even in de fotogalerij.

Prijs van een mozaïekbuik is € 250,-.

Hannah  WP_20150922_004 WP_20151009_001