Nieuws

Workshop woensdag 21 september

Woensdagmiddag 21 september is er (van 13.30-16.00 uur) een workshop mozaïek bij Mozaïek by Ellen gepland. Je kan een mozaïek maken op diverse ondergronden, vormen, dienblad, spiegel of bol.
Kosten zijn € 30,- p.p. inclusief alle te gebruiken materialen en koffie of thee met wat lekkers. Ook krijg je een pakketje mee om je mozaïek, als het goed gedroogd is, te voegen.

Er zijn al een paar deelnemers, maar je kan je nog aanmelden. Aanmelden kan nog via: info@mozaiekbyellen of 06 488 338 48.

Mozaïek op de basisschool

Vorig schoolseizoen ben ik bezig geweest op 32 basisscholen in Steenwijkerland. We hebben gewerkt in het thema: Mozaïek als de Romeinen. Het ware leuke lessen, waarin de kinderen van groep 3-4 eerst iets leerden over de Romeinen en het mozaïek wat in die tijd ontstond en daarna zelf aan de slag ging om een mozaïek te maken zoals de Romeinen dat deden.

Workshop maandag 24 juni

Maandagavond is er een workshop mozaïek bij Mozaïek by Ellen. Je kan een mozaïek maken op diverse ondergronden, vormen, dienblad, spiegel of bol.
Kosten zijn € 30,- p.p. inclusief alle te gebruiken materialen en koffie of thee met wat lekkers. Ook krijg je een pakketje mee om je mozaïek, als het goed gedroogd is, te voegen.

Aanmelden kan nog via: info@mozaiekbyellen of 06 488 338 48.

Kunstuitleen, mozaïek-uitleen.

Dit jaar heb ik een nieuwe mogelijkheid. Je kunt nu ook mozaïekwerken lenen. Voor € 10,- kun je een werk een (deel van een) maand lenen. Van die € 10,- spaar je € 5,- zodat je na een tijdje ook iets zou kunnen kopen uit mijn collectie.

Het mooie is dat je zo tijdelijk en wisselend kleur in je huis kunt halen zonder dat ook zelf aan te schaffen. Je kunt een item lenen voor 3 maanden, met de mogelijkheid om dat maximaal één keer te verlengen.

Voor meer informatie kun je me bellen of mailen:
tel: 06 488 338 48,
info@mozaiekbyellen.nl

algemene-voorwaarden-mozaiek-uitleen

Vogel
Vogel