Nieuws

Kunstuitleen, mozaïek-uitleen.

Dit jaar heb ik een nieuwe mogelijkheid. Je kunt nu ook mozaïekwerken lenen. Voor € 10,- kun je een werk een (deel van een) maand lenen. Van die € 10,- spaar je € 5,- zodat je na een tijdje ook iets zou kunnen kopen uit mijn collectie.

Het mooie is dat je zo tijdelijk en wisselend kleur in je huis kunt halen zonder dat ook zelf aan te schaffen. Je kunt een item lenen voor 3 maanden, met de mogelijkheid om dat maximaal één keer te verlengen.

Voor meer informatie kun je me bellen of mailen:
tel: 06 488 338 48,
info@mozaiekbyellen.nl

algemene-voorwaarden-mozaiek-uitleen

Vogel
Vogel

 

Een nieuwe samenwerking.

Twee Steenwijker onderneemsters hebben de koppen bij elkaar gestoken en een nieuw concept bedacht: Kleinschalige bedrijfsuitjes met nèt dat beetje meer.

Theetuin Puur Genieten heeft een mooie en gezellige ruimte waar gastvrouw Heleen Rigterink iedereen zich welkom laat voelen. Bij de heerlijke theesoorten, koffie of fruitsappen serveert ze zelfgemaakte lekkernijen. Van taart tot lemon curd, van scones tot een uitgebreide high tea. Maar ook een lunch behoort tot de mogelijkheden.

Bij Mozaïek by Ellen kun je je helemaal uitleven in creativiteit. Je kunt er terecht voor een workshop mozaïek, het maken van een mozaïekbuik voor zwangere vrouwen of een werk in opdracht. Zij geeft de workshops bij haar aan huis, waar een keur aan mozaïek te bezichtigen is ter inspiratie.

Waarom ze de krachten gaan bundelen is eigenlijk een logische stap. Bij Mozaïek by Ellen kunnen groepen tot 8 personen terecht, maar vaak heeft een bedrijf iets meer werknemers. De binnenruimte bij de Theetuin is groter en zo kan het aantal deelnemers verdubbeld worden. Daarnaast willen ze allebei net dat beetje meer geven door echte aandacht, voor de workshop en voor het verwennen van de innerlijke mens.

Kortom, je weet nu waar je moet zijn voor het bedrijfsuitje met net dat beetje meer!